Mercedes felkoder alltid med dig

Ibland är problemet med Mercedes SUV:er stort, ibland är problemet litet och löses snabbt. Med den här mobilappen kommer du alltid att veta hur allvarligt problemet är på ditt fordon.

Skaffa app Detalj Detalj

Mercedes Truck Errors illustration

ACM, COM, EBS, MS, RET, TCO och alla andra MP4/MP3 (MODELLPROJEKT 4) felkoder

Mercedes felkoder, Fault Codes mobilapp, är en pålitlig och säker plattform för varje förare / ägare av Mercedes lastbil MP3/MP4. När du får felkoden på din lastbilens instrumentpanel (Mercedes Actros, Atego) kommer du omedelbart med hjälp av den här appen att kunna: ta reda på vad felkoden betyder och lära dig allt om den potentiella defekten. Den här appen kan hjälpa dig att förstå felens innebörd och lösa vissa problem själv eller hjälpa dig att fortsätta köra utan risk fram till första service eller destination. Exempel RET-diagnostik: RET 01E4E7 - Intern läckage i retarder.

7 000+ felkoder

7 000+ felkoder

Över 7 000 Mercedes felkoder med exakt definition av problem.

Kundsupport

Kundsupport

Om din felkod inte finns i databasen kan du skicka ett meddelande till oss så hittar vi en lösning.

Flerspråkig

Flerspråkig

Teknisk översättning på 22 olika språk. (inklusive svenska)

Vad är Mercedes felkoder lista?

På Mercedes SUV: er identifieras varje problem med en varningslampa och en felkod som finns i en särskild instrumentpanelmeny. Varningslampan indikerar endast den del av fordonet eller kontrollgruppen där problemet finns, medan felkoden indikerar ett exakt problem. Mercedes felkodslistan är en samling data med den exakta betydelsen av varje problem. När du har betydelsen av en Mercedes felkod kan du snabbt diagnostisera varje fel på lastbil eller buss.

Hur kan jag hjälpa dig?

Hur kan jag hjälpa dig? Mercedes felkoder kan vara mycket användbara för att snabbt diagnosticera en fel, varje gång en felkod visas på instrumentpanelen i ditt fordon. Du kan själv snabbt åtgärda vissa enkla fel, som till exempel höga eller låga temperaturer, brist på vätskor, smörjmedel osv.

Understödd fordon

Understödd fordon Mercedes-Benz OM 936, 470, 471 - Actros, Antos, Arocs, Atego, Axor

Fantastiska funktioner

Fantastiska funktioner En oumbärlig app för ägare och förare av Mercedes-lastbilar. Skriv in felkoden ACM 230D01 och hitta problemet eller exempel: ACM 230D01, sök 230D01 eller ACM 230D01: Temperaturen i AdBlue®-tanken är för låg.

Plattformsbild

Hur diagnostiserar man Mercedes lastbil?

Efter att ha installerat Mercedes felkodsappen, tryck på sökknappen längst upp till vänster. Ange din lastbils felkod. Du kommer att få en lista över fel på Mercedes-lastbilar. När du har åtgärdat problemet, rensa felen i menyn. Om du har eliminerat felet kommer det inte längre att visas. (Vissa fel kräver borttagning genom diagnostik, kontakta service)

Komma igång

Our Team!

Idé, erfarenhet och kunskap omsatt till ett användbart verktyg.

Industriell IoT, sensorprogrammering, fysiker, utvecklare, innovatör
Misho M. Petković
Misho M. Petković
Founder, CEO, developer
LKW Service, 20 års erfarenhet, lastbilselektronik, trimning, optimering.
Peđa Lalović
Peđa Lalović
CO-Founder
App design and front-end Developer
Stevan Lalović
Stevan Lalović
Front-End Developer

Hålla kontakten

Kontakta oss gärna